רשימת ציוד:
לא הכל נמצא בסרטון – כאן יש רשימה יותר מורחבת.
בסופו של דבר תכירו את הציוד תוך כדי עבודה, ולאט לאט תצברו לכם את האוסף שלכם.
אני ממליצה מעכשיו לפנות כמה מגירות במטבח 🙂

לקקן/מרית – כמה שיותר יותר טוב 🙂
לקקן עם ידית אדומה – חסין חום
מטרפה ידנית
קלחת – סיר עם ידית – רצוי מנרוסטה
מד ליטר מפלסטיק – אפשר להשתמש גם במיקרוגל וזה מאוד נוח
קערות לערבוב
מיקסר טוב – לפחות 800W – מיקסר מומלץ – KMIX של קונווד
בלנדר מוט – כל בלנדר מוט יעשה את העבודה, יש בלנדר מוט מקצועי יותר עם להב אחת מכופפת שמסייעת שהוצאת בועות אויר מהתערובת.
מד חום דיגיטלי – עדיף עם חוט
ברנר – לחילוץ עוגה מרינג קפוא או לשרוף מרנג איטלקי/קרם בורלה
תבנית לשוקולד פוליקרבונט – להכנת פרלינים או תבניות שוקולד
שטיח סיליקון – מגוון סוגים, לאפייה, למקרונים, מחוררים(לטקסטורה של מרובעים) ועוד.
תבניות סיליקון – להכנת קינוחי מוס, פטיפורים, אותיות שוקולד/ כתר ועוד – זה עולם שלם.
פלטות – פלטה מדורגת גדולה/קטנה, פלטה  ישרה
קלף – להוצאת מסה מקערה, או קופסה, להחלקת קרם על עוגה, לחתוך בצק ועוד
רינגים – מגוון רינגים עגולים, מרובעים, אובלים, מחוררים – במגוון גדלים וצורות – בהתאם לקינוח שתרצו להכין.
הרמוניקה  –  נראה כמו 5 סכיני פיצה מחוברים – נועד לחיתוך מדויק ע”י כך שהסכינים מתכווננות כך שהמרווח בין כל שתי סכינים הוא שווה.
צנטרים – כלי לזילוף צורני, צנטרים נפוצים – חלקים, צנטר כוכב, סנט הונורה, דשא.
שקית זילוף – רק חד פעמי – עדיף שקיות זילוף מקצועיות שיחזיקו את המסה ואת הצנטר ולא יתפרקו עם הלחץ של החומר. שימושי מאוד לעבודה נקייה ומסודרת – עם או בלי צנטר.
שפכטל – בעיקר לטמפרור שוקולד על השיש ולהכנת פרלינים וקישוטי שוקולד מסויימים.
תבניות מתכת – לדוגמא אינגליש קייק/ קוגלהוף/אינודייז – תבניות רב פעמיות להכנת עוגות.
כף עץ – להכנת קרמל.
קורצנים/ניקדים -כדי לקרוץ צורה בבצק או בשוקולד למשל – מגיעים בגדלים שונים ובצורות שונות. הנפוץ ביותר הוא העגול.