מאחורי הקלעים של עולם הקונדיטוריה

תוספות והערות:
קמח מולינו ירוק. יש לו טיפה טעם לוואי כדאי להוסיף טעם במתכון.
עוד המרה מוצלחת לדעתי ללחמניות. פריך. עוגיות ועוד…
1 כוס קמח קונדיטור
1 כוס קמח טפיוקה
חצי כוס קמח אורז


אופציה שניה פשוט 2/3 קמח קונדיטור ו1/3 קמח אורז

מתכונים וסדנאות ללא גלוטן

עוגת שמרים לא גלוטן

פבלובה הפוכה

קרמבו לימון

קונקורד

פס שוקולד לוז

עוגיות שוקולד צ'יפס

קרם ברולה

פבלובה

פרמידת מוס שוקולד

מקרונים

מדריך אפייה ללא גלוטן

בלוגים מומלצים:
https://www.wheatout.co.il/

אסי רוז