נכין בסיס דקואז שקדים
שיכול להיות גם עוגיות משגעות לפסח!
https://vimeo.com/523793910
רכיבים:
100 גרם חלבון
75 גרם סוכר
70 גרם אבקת שקדים
80 גרם אבקת סוכר
15 גרם קורנפלור
קורט מלח
הוראות הכנה:
מדליקים תנור לחום 165 מעלות.
מקציפים חלבון ומלח עד שנוצר מעט קצף, וממשיכים להוסיף סוכר בהדרגה. מקציפים עד שנוצר קצף רך ויציב.
מנפים לקצף אבקת שקדים, אבקת סוכר וקורנפלור.
מקפלים בזהירות
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים דיסקיות בגודל הרצוי.
(אנחנו עשינו קוטר 14)
5. אופים 25 דקות, מצננים לחלוטין.
**מספיק ל-4 בסיסים בקוטר 14
**ניתן לאפות כמו נשיקות לקבלת עוגיות משגעות