מיטל גרוס

מיטל גרוס

אוזני המן במילוי שוקולד נוטלה

איך להכין אוזני המן מושלמות כמו בקונדיטוריה – רק יותר טעים! בסרטון הבא אראה לכם בדיוק את כל שלבי ההכנה מ- 0 כולל טיפים וטכניקות עבודה של קונדיטורים מקצועיים!

מה צריך?

רכיבים:

לבצק:

למילוי:

ציוד:

איך מכינים?

  1. במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה רכה, אבקת סוכר ומחית וניל – לקרם אחיד.
  2. מוסיפים ביצה וחלמון.
  3. מוסיפים את יתר הרכיבים: קמח, אבקת שקדים, מלח ואבקת אפייה.
  4. מעבדים עד שנוצר בצק אחיד רך מאוד.
  5. מרדדים את הבצק בין שתי ניירות אפייה.
  6. מעבירים למקרר או למקפיא 10-30 דקות עד שהבצק קשה ונוח לעבודה.
  7. מחממים תנור ל 165 מעלות.
  8. קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי.
  9. מניחים כפית מילוי במרכז העיגול – וסוגרים לצורת משולש.
  10. אופים 10-12 דקות עד להזהבה קלה בשוליי העוגייה.
  11. מצננים לחלוטין וזוללים 🙂

דגשים חשובים ושדרוגים

  1. חובה לעבוד תמיד עם בצק קר
  2. לשדרוג, אפשר לטבול את אוזני ההמן בשוקולד ולפזר תוספות מפנקות
  3. אפשר להכין מאותו מתכון אוזן המן ענקית עם מלא מילוי, וגם לשלב שוקולדים במילוי כמו קינדר/הרשיז או אפילו מרשמלו
  4. מילויים מומלצים: מחית קינדר, נוטלה, השחר, ריבת חלב, מחית רפאלו, גנאש פרלינה לוז, מחית פרג, ממרח תמרים עם קקאו
  5. אם המחית שלכם נוזלית מידי – ערבבו עם שברי ביסקוויטים עד לקבלת מרקם משחה
  6. כדי להפוך את הבצק לשוקולד הוסיפו כפית קקאו וערבבו – לפני הרידוד.
  7. ניתן להוסיף לבצק גם תוספות כמו שוקולד צ’יפס, שברי אוריאו, וכל רעיון אחר שהוא לא נוזלי או שומני.

סרטון הדרכה למתכון:

3 מחשבות על “אוזני המן”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *