מיטל גרוס

מיטל גרוס

טראפלס שוקולד פקאן

10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי!

להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה,
כל אחד ישמח לביס מהדבר המדהים הזה.

אפשר בגרסת פרווה/חלבי.

מה צריך?

רכיבים:

ציוד:

איך מכינים?

  1. ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה, בערך דקה – דקה וחצי.
  2. מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  3. קוצצים את הפקאנים המסוכרים ומכניסים לגנאש.
  4. מערבבים ומשטחים בתבנית איגליש עם נייר אפייה, או במסגרת רינג מרובע עם ניילון נצמד בתחתית.
  5. מעבירים למקפיא לחצי שעה.
  6. מכינים קערה עם קקאו, מחלצים את הגנאש הקפוא מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל הרצוי, טובלים בקקאו ומעבירים לקופסה.
  7. מאחסנים בהקפאה עד 3 חודשים, אפשר להגיש ישר מהמקפיא.
  8. בתאבון!

עוד מתכונים

צ’ורוס לבבות

צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים

קרא עוד »

טראפלס שוקולד ופקאן

טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר

קרא עוד »

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *