
מיטל גרוס
טראפלס שוקולד פקאן
10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי!
להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה,
כל אחד ישמח לביס מהדבר המדהים הזה.
אפשר בגרסת פרווה/חלבי.


מה צריך?
רכיבים:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת מתוקה/צמחית
- 100 גרם פקאן סיני קצוץ (אופציה)
- חצי כוס קקאו
ציוד:
- קערה
- תבנית איגליש/ רינג מרובע
איך מכינים?
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה, בערך דקה – דקה וחצי.
- מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
- קוצצים את הפקאנים המסוכרים ומכניסים לגנאש.
- מערבבים ומשטחים בתבנית איגליש עם נייר אפייה, או במסגרת רינג מרובע עם ניילון נצמד בתחתית.
- מעבירים למקפיא לחצי שעה.
- מכינים קערה עם קקאו, מחלצים את הגנאש הקפוא מהתבנית וחותכים לקוביות בגודל הרצוי, טובלים בקקאו ומעבירים לקופסה.
- מאחסנים בהקפאה עד 3 חודשים, אפשר להגיש ישר מהמקפיא.
- בתאבון!
עוד מתכונים
צ’ורוס לבבות
יולי 30, 2023
אין תגובות
צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי – זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים
טראפלס שוקולד ופקאן
מרץ 31, 2023
אין תגובות
טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר
Hello world!
נובמבר 27, 2022
תגובה אחת
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6
הצעות בשבילך
קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20
Post Views: 40