רכיבים: 50 גרם חמאה/שמן 90 גרם חלב 90 גרם מים 40 גרם סוכר 2 ביצים 100 גרם קמח מעט מלח 30 גרם חלב – אופציונלי קערה עם סוכר
אופן ההכנה: בקלחת מביאים לרתיחה מים, חלב, סוכר, חמאה, ומלח. מוסיפים את את כל הקמח ביחד, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק שנפרד מהדפנות.
מקררים את הבצק עם מיקסר וו גיטרה. שהבצק מתקרר מתחת ל 60 מעלות, מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה. במקרה הצורך אם הבצק קשה מידי להוסיף את החלב ולעבד עד תערובת אחידה.
מכניסים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור, מזלפים לסיר עם שמן בטמפ 170 מעלות, חותכים את הבצק עם מספריים.
מטגנים 4 דקות, לאחר שהצ’רוס מזהיבים משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג ומשם לקערה עם סוכר.
בתאבון.
ספינג' מרוקאי
רכיבים: 1 קילו קמח 20 גרם שמרים יבשים 100 גרם סוכר חצי כפית מלח 800 גרם מים
שמן לטיגון סוכר לציפוי
הכנה: מערבבים את כל החומרים במיקסר וו לישה או לשים ידנית עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים להתפחה של שעה. מורידים מהבצק את האויר ומתפיחים עד להכפת הנפח. מחממים שמן ל 170 מעלות בידיים משומנות קורצים כדורי בצק, מחוררים חור באמצע עם האצבע, ושולחים לטיגון. מטגנים עד להזהבה בשני הצדדים מעבירים לנייר סופג, ולאחר מכן מצפים מכל הצדדים בסוכר.