מיטל גרוס

מיטל גרוס

מגנום פיסטוק קראנצ

אחרי התעלול השיווקי של קראנץ עם הקראנץ פיסטוק במהדורה מוגבלת שלא ניתן להשיג בשום מקום,
החלטתי שאני חייבת להרים את הכפפה ולייצר אחד כזה בעצמי.

גילוי נאות – לא מחובבי הפיסטוק,
ועדיין – אמלה!
כל כך טעים!
שאתם פשוט חייבים לנסות..

לצפייה בסרטון:
https://www.instagram.com/reel/CeV-ocmLQdT/?igshid=MDJmNzVkMjY=

מה צריך?

רכיבים:

למילוי

למוס פיסטוק

לציפוי רושר

ציוד:

איך מכינים?

מכינים את האינסרט של המגנום:
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם הקרם ומחית הפיסטוק.
ממלאים  תבנית של מיני מגנום ומקפיאים עד שהשוקולד יציב ונשלף בקלות.

מכינים מוס פיסטוק
משרים את הגלטין במים קרים ומניחים בצד 10 דקות.
ממיסים שוקולד לבן, שמנת מתוקה ומחית פיסטוק ביחד.
מערבבים לאיחוד.
ממיסים את תערובת הג’לטין במיקרו ומוסיפים לתערובת.
מקציפים 150 שמנת מתוקה ומקפלים את התערובות.
מכניסים לתבנית מגנום, מעל המקל מניחים את המילוי שבנתיים התייצב במקפיא.
מקפיאים הכל 3 שעות לפחות – עד שהמוס קשה מאוד וקפוא.

מכינים ציפוי רושר:
ממיסים שוקולד וחמאת קקאו,
מוסיפים מחית פיסטוק ופייטה ומערבבים.
מעבירים לכלי גבוה וטובלים את המגנום הקפוא.

יאמיייי

עוד מתכונים

צ’ורוס לבבות

צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים

קרא עוד »

טראפלס שוקולד ופקאן

טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר

קרא עוד »

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *