עבודה עם ג'לטין מתוך הסדנה של חן כהן – קינוחי מוס אישיים בציפוי פררו מי מפחד מג’לטין? הרבה אנשים פוחדים לנסות מתכונים שמכילים ג’לטין, או חושבים שהוספת ג’לטין תפגע בטעם העוגה. האמת היא שעבודה נכונה עם ג’לטין לא משאירה טעם לוואי ותורמת למרקם נכון של המסה. משתמשים בג’לטין כשרוצים לייצב מסה מסויימת, מוס או קרם וגם שכבות פנים של עוגות מוס. ישנן גישות שונות בעבודה עם ג’לטין: חלק עובדים ביחס של 1:5 וחלק ביחס של 1:6 חלק מכינים מסת ג’לטין כמו בסרטון, חלק ממיסים את הג’לטין במים חמים, וחלק משתמשים לאחר ספיגת המים והמסה במיקרו. מה נכון? הכל נכון – מה שעובד לכם. בהצלחה! נתראה בסרטון הבא… למעבר לסרטון הבא לחצו כאן מגיע לך הטבה! אהבת את הטעימה מהסדנאות? בא לך ללמוד יותר? במיוחד בשבילך, בגלל שאנחנו מאמינים בך - 15% הנחה בהזמנה הראשונה על כל הסדנאות הדיגיטליות! קוד קופון לקבלת ההטבה welcome מעבר לעמוד הסדנאות ופרטים נוספים