בסיס קרנצ' שוקולד לבן ופטל

מתוך הסדנה של מיכל גנון – עוגות וטרינה

שכבת קרנצ’

הקרנצ’ מורכב משברי ופל/פייטה/פצפוצי אורז, אגוזים, תוספות, ושוקולד ומחיות שומניות.

יש קרנצ’ים שונים אבל העיקרון הוא זהה – לערבב את כל החומרים, לעשות צורה ולהקפיא.

הקרנצ’ הוא הבסיס הנפוץ ביותר לעוגות המוס (ותכלס, הכי טעים גם..).

בסדנה של מיכל היא משתמשת בקרנצ’ כשכבת פנים מדהימה לעוגת וטרינה.

אני אגלה לכם סוג, הוא טעים גם ככה כמו שהוא בתור חטיף!

בהצלחה!

נתראה בסרטון הבא… 

מגיע לך הטבה!

אהבת את הטעימה מהסדנאות?
בא לך ללמוד יותר?
במיוחד בשבילך, בגלל שאנחנו מאמינים בך -
15% הנחה בהזמנה הראשונה על כל הסדנאות הדיגיטליות!
קוד קופון לקבלת ההטבה welcome