
מיטל גרוס
עוגיות שוקולד פקאן מטריפות
עוגיות קלילות אבל סוכר ממכרות, כדאי להכין כמות כפולה כי זה יגמר תוך שניה!
מה צריך?
רכיבים:
לעוגייה
- 150 גרם חמאה רכה
- 120 גרם סוכר חום
- 90 גרם ביצים
- 200 גרם קמח
- 6 גרם אבקת אפייה
- 70 גרם מחית פרלינה פקאן
- קורט מלח
לפינוק
- 100 גרם פקאן קצוץ
- 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
ציוד:
- מיקסר וו גיטרה
- תנור
- כף גלידה
- נייר אפייה
- קערה
איך מכינים?
מעבדים ביחד במיקסר וו גיטרה – חמאה רכה וסוכר חום – עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה.
מוסיפים מחית פרלינה פקאן וממשיכים לעבד.
מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד עד איחוד.
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומעבדים על לקבלת בצק.
מוסיפים את הפינוקים ומעבדים קצר להטמעה.
מעבירים את הבצק לקירור לחצי שעה.
באמצעות כף גלידה קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים 10 דקות.

עוד מתכונים
צ’ורוס לבבות
צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי – זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים
טראפלס שוקולד ופקאן
טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר
Hello world!
Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6