מיטל גרוס

מיטל גרוס

עוגיות שוקולד פקאן מטריפות

עוגיות קלילות אבל סוכר ממכרות, כדאי להכין כמות כפולה כי זה יגמר תוך שניה!

נגן וידאו

מה צריך?

רכיבים:

לעוגייה

לפינוק

ציוד:

איך מכינים?

מעבדים ביחד במיקסר וו גיטרה  – חמאה רכה וסוכר חום  – עד לקבלת תערובת קרמית ואחידה.

מוסיפים מחית פרלינה פקאן וממשיכים לעבד.

מוסיפים את הביצים וממשיכים לעבד עד איחוד.

מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה ומעבדים על לקבלת בצק.

מוסיפים את הפינוקים ומעבדים קצר להטמעה.

מעבירים את הבצק לקירור לחצי שעה.

באמצעות כף גלידה קורצים כדורים בגודל כדור פינג פונג.

מכניסים לתנור שחומם מראש  ל 170 מעלות ואופים 10 דקות.

עוד מתכונים

צ’ורוס לבבות

צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים

קרא עוד »

טראפלס שוקולד ופקאן

טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר

קרא עוד »

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *