צ’ורוס לבבות

אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה,
צ’ורוס מכינים מבצק רבוך, אותו הבצק שממנו מכינים פחנזיות.
יש לו מרקם משחתי-נוזלי ולרוב מטגנים אותו ישירות לתוך השמן. כדי לקבל צורה של לב, מזלפים את הצ’ורוס עם צנטר משונן סגור לא עבה מידי,על משטח סיליקון או נייר אפייה,בצורה של לב,ולאחר מכן מקפיאים את הבצק וזורקים לשמן אחרי שכבר הצורה התייצבהוכן, זה שומר על הצורה גם בטיגון 🙂 לסיום אפשר להוסיף קצת שוקולד מומס לטבול בו את הצ’ורוסוזהו קיבלתם קינוח קלאסעם קצת מאמץ  😉

רוצים לקבל מתכונים וטיפים לפני כולם? בואו לאינסטגרם!



לסרטון הכנה לחצו כאן

מה צריך?

רכיבים:

  • 50 גרם חמאה/שמן
  • 90 גרם חלב
  • 90 גרם מים
  • 40 גרם סוכר
  • רבע כפית מלח
  • 100 גרם קמח
  • 2 ביצה L
  • מעט חלב למקרה הצורך
  • לציפוי – קערה עם סוכר/ סוכר+קינמון

איך מכינים?

  1. בקלחת מביאים לרתיחה מים, חלב, סוכר, חמאה, ומלח.
  2. מוסיפים את את כל הקמח ביחד, מערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק שנפרד מהדפנות.
  3. מקררים את הבצק עם מיקסר וו גיטרה.
    שהבצק מתקרר מתחת ל 60 מעלות, מוסיפים את הביצים בהדרגה עד לקבלת תערובת אחידה.
    במקרה הצורך אם הבצק קשה מידי להוסיף את החלב ולעבד עד תערובת אחידה.
  4. מכניסים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר כוכב סגור,
    מזלפים על מגש אפייה עם סיליקון או נייר אפייה צורות של לב ושולחים להקפאה עד שהבצק קשה.
  5. מטגנים בסיר עם שמן בטמפ’ 170 מעלות.
    מטגנים 4 דקות, לאחר שהצ’רוס מזהיבים משני הצדדים, מעבירים לנייר סופג ומשם לקערה עם סוכר

עוד מתכונים

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20




לכל הסדנאות




להרשמה ללא עלות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *