PASTRY WAY
קורס קונדיטוריה מקצועי ב 10 מפגשים שיהפכו אתכם לקונדיטורים שתמיד חלמתם!

קורס קונדיטוריה מקצועי בסטנדרט בין לאומי בהנחיית שף קונידטור מיטל גרוס, אלופת ישראל בקינוחים ובעלת בית הספר לקונדיטוריה GETCAKE SCHOOL
מאוהבים באפייה ורוצים לקחת את התחביב לרמה הבאה ולהכין עוגות וקינוחים שנראים מקצועיים באמת?
אם נמאס לכם ממתכונים שלא מצליחים ואתם רוצים להבין אחת ולתמיד לעבוד נכון ומסודר באמצעות טכניקות אפייה, בנייה נכונה של מרקמים, שילובי טעמים, וללמוד את השיטה להכין כל קינוח ברמה גבוהה עם נראות וגימורים של מיליון דולר – ואתם לא רוצים לבזבז עשרות אלפי שקלים וחודשים ארוכים של לימודים של דברים שאולי לא תצטרכו –
זאת התוכנית בשבילכם.
בניתי לכם קורס, מעשי, עם הנושאים הכי חמים בקונדיטוריה
ברמה הכי גבוהה ומקצועית שיש
כך שאחרי הקורס תוכלו:
– להכין קינוחים שמצליחים פעם אחר פעם
– להכין קינוחים שלא מביישים וטרינה פריזאית
– לקחת את הידע כדי לבצע בהצלחה מתכונים שונים מהרשת (נלמד גם מאיפה לקחת)
– לצלם את הקינוחים בצורה יפה ומגרה
זה מתאים לכל מי שרוצה לשדרג את הידע שלה או להתחיל למכור מהבית!
שימו לב – אין צורך בניסיון קודם!
הקינוחים ברמה גבוהה אבל אנחנו נלמד הכל ממש מהבסיס כדי שתהיו בטוחים שאתם יכולים לבצע הכל בעצמכם.

מה נלמד בקורס?
שיעור 1 - מארז עוגיות
שיעור כיפי קליל וחשוב שבו נכין עוגיות טנרדיות משגעות בכמה טכניקות שונות, בסוף השיעור נסדר את העוגיות במארזים ונצלם יפה. כל אחת תקבל מארז עוגיות שווה ביותר.
שיעור 2 - טארטים פריזאים
בשיעור זה נלמד להכין קלתית טארט ישרה ומושלמת, נכין טארטים שונים וגם קלאסיקות כמו טארט לימון במראה משודרג ופריזאי. (כן גם הטארט פיסטוק פטל ורדים המהמם למעלה יהיה שם)
שיעור 3 - בחושות מהסרטים
אין דבר כיפי כמו כוס קפה או תה עם פרוסה עם עוגה בחושה משובחת שלא מפסיקים ליישר וליישר! נלמד להכין עוגות בחושות עסיסיות שלא צונחות ונוסיף טאץ פריזאי כזה שאף אחד לא יגיד שזאת רק - עוגה בחושה.
שיעור 4 - שמרים על סטרואידים
יכולתי למרוח שיעור שלם על אותו בצק במיליויים שונים, אבל החלטתי שבשיעור הזה נלמד כמובן כל מה שצריך על בצק שמרים מעולה, ונכין עוגות שמרים קלאסיות אבל גם נכין בצק שמרים מדופף לקוראסון ומאפים משגעים!
שיעור 5 - קינוחי מוס
זה הזמן להפסיק לפחד מג'לטין, ללמוד להכין מוס במרקם מושלם, ולהכין קינוחי מוס משגעים שיושבים מהמם בוטרינה.
שיעור 6 - שוקולד ופרלינים
נלמד לטמפרר שוקולד ולהכין פרלינים מהממים ומבריקים במילויים מדליקים.
שיעור 7 - עוגות ראווה
לא באמת אפשר בלי הציפוי המבריק המיוחד שהופך את העוגה לוואו אחד גדול 🙂 נכין עוגת ראווה משגעת, ונלמד על הרכבה נכונה של שילובי מרקמים וטעמים ואיך יוצרים אינסוף עוגות ראווה.
שיעור 8 - בצק רבוך
נלמד להכין בצק רבוך מושלם לפחזניות שלא צונחות, עם קרמבל משגע, ונכין סנט הונורה ושאר קינוחים מסוגננים משגעים
שיעור 9 + 10 - קינוחי וטרינה
את הקורס נסיים עם שני שיעורי קונדיטוריה מתקדמים בהם נעבוד על טכניקות מתקדמות ונכין קינוחי בוטיק מורכבים שהם המילה האחרונה בעולם הקונדיטוריה
בסוף כל שיעור תצאו עם מארז קינוחים מושלם ומפנק מהתוצרים שנכין!
מה עוד תקבלו?
* חוברת מתכונים מפורטת מעוצבת
* קבוצת וואטסאפ לליווי ותמיכה גם אחרי סיום הקורס
* שיעורי השלמה דיגיטלים למתכונים ספיציפים ומתכוני בונוס
* תעודת השתתפות
* מתנת הצטרפות שווה
אם אנחנו עוד לא מכירות..

נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
שאלות נפוצות
איפה מתקיים הקורס?
הקורס מתקיים בבאר יעקב(באזור ראשון/נס ציונה) , צמוד לתחנת רכבת.
באיזה שעות?
כרגע אני פותחת מסלול ערב שיהיה בימי שלישי משעה 16:30-21:00.
במידת הצורך ייפתח גם מסלול בוקר.
מה קורה אם פספתי שיעור?
ניתן להשלים עד שני שיעורים במחזור הבא או לחלופין בצורה דיגיטלית.
האם אני מקבל/ת גם קורס דיגיטלי?
כהשלמה למספר קינוחים וכבונוס תינתן גישה לצפייה במספר תכנים, אבל זה לא קורס קונדיטוריה שלם דיגיטלי.
ניתן לשדרג ולקבל גם קורס דיגיטלי מלא וליווי שיווקי.
כמה משתתפים בקורס?
הקורס יועבר בקבוצות קטנות של 6 משתתפות/ים.
לאיזה גילאים זה מתאים?
16 ומעלה.
איזה קינוחים בדיוק נלמד?
תסמכו עליי, קצת הפתעה 🙂
הקינוחים יהיו חלק מהקינוחים בתמונות ועוד בסגנון.
מה העלות ואיך נרשמים?
עלות הקורס 5,500 שקלים שניתן לחלק עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית.
*10% הנחה לתלמידים במטרפת הזהב.
תאריך התחלה צפוי:
23.5.23
*פתיחת הקורס מותנית במינימום נרשמים