למדו להכין קינוחים משגעים ומגוון טכניקות אפייה ללא טיפת גלוטן

קורס אינטרנטי מושלם ללמידה מהבית בו נכין מעל 25 מתכונים שמרכיבים 8 קינוחי בוטיק

גישה ללא הגבלת זמן 24/7 מהמחשב או הנייד

מתכונים מעוצבים להדפסה

תמיכה בקבוצת פייסבוק סגורה

לא צריך להסתבך ולא צריך להתפשר
אפשר להכין קינוחים מרשימים גם ללא גלוטן כלל.

נלמד מה משמעות הגלוטן בקינוחים, ומה אפשר לעשות כדי להחליף אותו,
ובנוסף נלמד להכין מגוון קינוחים וטכניקות שונות,
כמו: מרנג, מוסים, עוגיות, עוגות ראווה, מקרונים ועוד!

את הקינוחים אפשר להכין בגרסת ללא גלוטן או להמיר לקמח רגיל לפי ההנחיות, כך שהקורס מתאים לכולם!

מה מחכה לך בפנים?

סדנת מקרונים

נלמד להכין את העוגייה המפורסמת והכי יפה בוטרינה, ובנוסף נכין גם עוגת מגה מקרון מרשימה

עוגת ראווה טרופיקנה

עוגה מרשימה עם שכבות פנים וציפוי גלאסז’ מבריק! בטעמים מנגו, אננס, קוקוס, שקדים

פס שוקולד-לוז

ביסקוויט קקאו, גנאש שוקולדי וקרם פרלינה מוצף בזילוף מודרני

פבלובה הפוכה

נלמד להכין מרנג שוויצרי מושלם להכנת נשיקות ופבלובה. נכין פבלובה במילוי קולי תות-פטל וקצפת מושלם!

טארט קרמבו לימון

פריך שקדים, קולי הדרים, קרם לימון ומרנג איטלקי. קינוח ממכר וטעים שלא יפסיקו לבקש שתכינו שוב ושוב

קונקורד משודרג

פרווה! מוס שוקולד עשיר, קרנצ’ שוקולד שקדים, מרנג קקאו, ציפוי של גלאסז’ קקאו מבריק, קינוח מרשים וטעים ברמות!

בונוס - עוגיות שוקולד צ'יפס

בונוס - קרם ברולה עם טריק

בונוס - מדריך אפייה ללא גלוטן

מה ההשקעה שלך?

השווי של כל מה שאני הולכת לתת לכם בחבילה הוא מעל 1700 שקלים
ובמחיר מבצע הסדנה הזאת נמכרת רק 350 שקלים!
 
אבל היום, ול-50 הראשונים בלבד הנחה נוספת!
וההשקעה שלך היא 247 שקלים בלבד!!
(לאחר מכן המחיר יעלה)
 
אז לכל אוהבי המטבח והאפייה
אתם חייבים את זה לעצמכם 🙂

מי אני ולמה ללמוד אצלי?

נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק  – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.

אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.
 
אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!
 
כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.
והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!
אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰