
מיטל גרוס
אוזני המן במילוי שוקולד נוטלה
איך להכין אוזני המן מושלמות כמו בקונדיטוריה – רק יותר טעים! בסרטון הבא אראה לכם בדיוק את כל שלבי ההכנה מ- 0 כולל טיפים וטכניקות עבודה של קונדיטורים מקצועיים!

מה צריך?
רכיבים:
לבצק:
- 450 גרם קמח
- 300 גרם חמאה
- 200 גרם אבקת סוכר
- 50 גרם אבקת שקדים
- 1 ביצה שלמה L
- 1 חלמון ביצה
- חצי כפית אבקת אפייה
- חצי כפית מלח
- כפית מחית וניל
למילוי:
- נוטלה או כל ממרח שאוהבים
ציוד:
- מיקסר וו גיטרה
- שתי ניירות אפייה/דפי גיטרה
- מערוך
- קורצן עיגול
- תנור
איך מכינים?
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה רכה, אבקת סוכר ומחית וניל – לקרם אחיד.
- מוסיפים ביצה וחלמון.
- מוסיפים את יתר הרכיבים: קמח, אבקת שקדים, מלח ואבקת אפייה.
- מעבדים עד שנוצר בצק אחיד רך מאוד.
- מרדדים את הבצק בין שתי ניירות אפייה.
- מעבירים למקרר או למקפיא 10-30 דקות עד שהבצק קשה ונוח לעבודה.
- מחממים תנור ל 165 מעלות.
- קורצים מהבצק עיגולים בגודל הרצוי.
- מניחים כפית מילוי במרכז העיגול – וסוגרים לצורת משולש.
- אופים 10-12 דקות עד להזהבה קלה בשוליי העוגייה.
- מצננים לחלוטין וזוללים 🙂
דגשים חשובים ושדרוגים
- חובה לעבוד תמיד עם בצק קר
- לשדרוג, אפשר לטבול את אוזני ההמן בשוקולד ולפזר תוספות מפנקות
- אפשר להכין מאותו מתכון אוזן המן ענקית עם מלא מילוי, וגם לשלב שוקולדים במילוי כמו קינדר/הרשיז או אפילו מרשמלו
- מילויים מומלצים: מחית קינדר, נוטלה, השחר, ריבת חלב, מחית רפאלו, גנאש פרלינה לוז, מחית פרג, ממרח תמרים עם קקאו
- אם המחית שלכם נוזלית מידי – ערבבו עם שברי ביסקוויטים עד לקבלת מרקם משחה
- כדי להפוך את הבצק לשוקולד הוסיפו כפית קקאו וערבבו – לפני הרידוד.
- ניתן להוסיף לבצק גם תוספות כמו שוקולד צ’יפס, שברי אוריאו, וכל רעיון אחר שהוא לא נוזלי או שומני.
סרטון הדרכה למתכון:
Post Views: 62
שלום, כנה אוזני המן יוצאות מהמתכון? תודה
בסביבות ה 30
נראה מווושלם
אנסה את המתכון לקראת פורים
תודה רבה על השיתוף