מאחורי הקלעים של עולם האפייה

שוקולד- שיעור מבוא

קורס שוקולד

מבוא

תבנית פוליקרבונט

כלי עזר

צביעת תבנית
הפרלינים

ג'נדויה-פסיפלורה שיטת TABALGE

פרלין לבן-תות
טמפרור הזרעה

טבלת רובי
טמפרור מיקריו

טראפלס לימון
טמפרור מיקריו

חילוץ הפרלינים
וסיום

גנאש פטל

גנאש ג'נדויה

קרמו פסיפלורה

קישוטי שוקולד

דיסקיות שוקולד

נטיפים

מעוייני שוקולד מוברש

שיעורי בית

  1. לצפות בשיעור המבוא.
  2. לבחור שיטת טמפרור ולטמפרר שוקולד
  3. להכין קישוט שוקולד אחד ופרלינים – בכל מילוי שתבחרו.
  4. לצלם ולהעלות לקבוצת הפייסבוק/וואטסאפ(לפרימיום) – תחת הכותרת “מטרפת הזהב – שוקולד” ולתייג אותי.