מאחורי הקלעים של עולם האפייה

רבוך - שיעור מבוא

קרקלין

הכנת בצק רבוך

זילוף הבצק

קרם דיפלומט

קרם מסקרפונה-קרמל

מרמלדת משמש

ציפוי פחזניות בקרמל

סנט הונורה מילוי והרכבה

אקלר וניל-משמש הרכבה

מגדל שוקובו הרכבה

פרי ברסט הרכבה

בונוסים

סדנת פחזניות נעה עינת

צ'ורוס

פופקורן פחזניות

שיעורי בית

  1. לצפות בשיעור המבוא.
  2. להכין סנט הונורה במילוי קרם דיפלומט/קרם מסקרפונה קרמל
  3. לצלם ולהעלות לקבוצת הפייסבוק/וואטסאפ- תחת הכותרת “מטרפת הזהב – סנט הונורה” ולתייג אותי.