מארז הקינוחים המושלם

רוצה ללמוד איך להכין את המארזים המושחתים והמשגעים שכולם מדברים עליהם?
חדש: קורס אינטרנטי מקיף עם כל מה שצריך כדי להכין את המארז המושלם.

יותר מ-3.5 שעות תוכן מוקלט וערוך

12 שיעורים לפי נושאים

צפייה מכל מקום, ללא הגבלת זמן!

מה נלמד בקורס?

שיעור 1

הקדמה – הקופסאות למארזים.

בשיעור זה נדבר על אריזת הקינוחים, על הקופסאות השונות, על מה חשוב לשים לב שמרכיבים מארז ועוד 

שיעור 2

בסיס קרנצ’, שוקולד לבן ופטל

בשיעור זה נכין שכבת קרנצ’ לעוגות מוס, שיכולה להיות חטיף מושלם בפני עצמה.

שיעור 3

מוס מסקרפונה, שוקולד לבן ותותים

בשיעור זה נכין מוס מפנק על בסיס מסקרפונה ושוקולד לבן.
למוס זה הוספנו ריבת תות, וניתן להוסיף טעמים שונים כמו קרמל, ריבות, קולי בטעמי פרי שונים ועוד.

שיעור 4

מוס בסיס
מוס קינדר ומוס לוטוס


בשיעור זה נכין מוס בסיס – על בסיס שוקולד לבן.
את המוס הזה אפשר להמיר לאינסוף טעמים, בהוספת מחית שומנית.
לדוגמא: מחית לוטוס, מחית קינדר, מחית נוטלה, מחית בזוקה, מחית רפאלו, מחית פיסטוק ועוד ועוד 🙂

שיעור 5

מוס פררו
על בסיס שוקולד חלב וקרם אנגלז


בשיעור זה נכין מוס על בסיס שוקולד חלב, וקרם אנגלז.
זהו מוס מאוד עשיר בטעם שלו, ואפשר להכין אותו גם עם שוקולד לבן או מריר – כמובן בהמרה יש לשנות את כמות הג’לטין.

שיעור 6

מיני דונאטס
בשיעור זה נכין מיני דונאטס במולטי קייק, נצפה ונקשט 🙂

שיעור 7

קרם ברולה

שיעור 8

ציפוי המגנומים


בשיעור זה נחלץ את המגנום מהתבנית, ונצפה בשכבה דקיקה וקריספית של שוקולד.
המתכון כאן לציפוי:
כל סוג של שוקולד + 10-20% חמאת קקאו מומסת.
לערבב לצפות כשהציפוי בטמפ של 30-40 מעלות.

שיעור 9

אלמנטים מצימקאו


נלמד לעבוד נכון עם צימקאו ולהכין אותיות וכתר
ובאמצעות עבודה נכונה עם צימקאו תוכלו כך להכין כל אלמנט מצימקאו.

שיעור 10

גנאשים


בשיעור זה נכין גנאש פשוט ונצפה את קינוחי המוס שלנו.
הגנאשים שאנחנו הכנו הם גנאשים קלאסיים שניתן לצפות בהם עוגת מוס וגם לעשות איתם “טיפטופים”.

שיעור 11

מארזי קינוחים – קישוט והרכבה
בשיעור זה נסיים את המוסים, נקשט ונרכיב את המארזים.

שיעור 12 - בונוס

פופקורן מקורמל
בשיעור זה נכין פופקורן מקורמל הכי טעים שתאכלו!

בסיום הקורס תדעי להכין

בנוסף את מקבלת...

חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.

ליווי בקבוצת פייסבוק סגורה לתלמידים בלבד

בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ

גישה 24/7 לכל החיים

הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.

בונוס -סדנת מוס דריפ קייק

סדנה בת 6 שיעורים בו תלמדי לעבוד עם ג'לטין, רינג, שקף, להכין בסיס קרנצ' משגע, להכין 3 סוגי מוסים, ושני סוגים טיפטופים לעוגה! במתנה ברכישת סדנת מארזים!

הצטרפו עכשיו במחיר מיוחד!

שווי הסדנאות והבונוסים לבד הוא 1,350 שקלים לפחות.
ובינינו, זה גם ידע מקצועי שיאפשר לך אפילו להרוויח כסף..

אבל בגלל שאני רוצה להנגיש את הידע הזה לכמה שיותר אנשים,
ואני רוצה שתנצלו את תקופת החגים להתחדשות, למידה, וכמובן לעשות המון מתוק

החלטתי שאני הולכת לתת לך את הקורס השווה הזה
ב- 80% הנחה!!

כלומר רק269 שקלים!

לחצו על הכפתור כדי לעבור לעמוד תשלום מאובטח. 
מיד לאחר התשלום הקורס יהיה זמין לכם באזור האישי באתר ללא הגבלת זמן!

תלמידים מספרים...

תוצרים של תלמידים

המארז של אבירם

המארז של גלית

המארז של שיר

היי ונעים להכיר!

מיטל גרוס, שף קונידטור, יזמית, בעלים ומייסדת של פלטפורמות הקונידטריה הגדולות: גט קייק וגט קייק סקול.

אני מלווה נשים שגילו את האפייה, שנהנות מהיצירתיות שבמטבח ורוצות ליצור גימורים מקצועיים ועוזרת להן להכיר את הסודות של עולם הקונדיטוריה, לקבל מחמאות על הקינוחים הטעימים והיפהפיים שהן עושות, ללמוד קונדיטוריה מקצועית איכותית מודרנית, ומלווה אותן בהקמת עסק קונדיטוריה מצליח. (גם גברים מוזמנים באהבה)

אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!

כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.

והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰