מהדורה מיוחדת:
כך תכיני שולחן חג משגע לחג הכי טעים שיש!

איזה חג כיפי זה שבועות!

שולחן לבן וחגיגי
מפה לבנה
פרחים בכל פינה
הצלחות מסודרות עם הסכום יפה בצד
וקצת שיבולים שמפוזרים על השולחן

אבל אז מה?
שוב בורקס? שוב פשטידת כרובית וברוקולי?
שוב קינוחי כוסות עם שברי לוטוס?

לא הגיע הזמן להשתדרג?
בואי תראי מה קורה אצלך השנה על שולחן החג

וכן, ברור שאת בעצמך מכינה
אל תפחדי אני אקח אותך צעד צעד
דרך סרטונים סופר מפורטים
שתוכלי לצפות בהם שוב ושוב ולשאול שאלות
לפני שבכלל תגשי למטבח

**מהדורה מוגבלת**

עוגת גבינה אפויה

עם תחתית בצק פריך, ובעיטור שוקולד לבן נטיפים חגיגי

קינוחי כוסות בטעמים

קינוחי כוסות מדליקים בטעמי אוריאו, מרשמלו, ריסיס, ומילקי מהמם

בריוש חגיגי

מהבצק הזה תכיני לחמניות בריוש וגם עוגת בריוש במילוי קרם פטיסייר-שקדים ודובדבן משגע!

חלה של שבת

אחרי הסדנה הזאת אין מצב שאת חוזרת לקנות חלה בסופר, סדנה להכנת חלה של שבת משגעת אוורירית וטעימה בטירוף.

עוגת המספרים בגרסת חג

שכבות של טבעות בצק שקדים, קרם מסקרפונה ושוקולד לבן, וקונפי פטל מהמם בהגשת בוטיק

כנאפה פטנט

כנאפה בתנור שהוא וואו אחד גדול

קיש ירקות שורש

הקיש הזה הולך להעיף לך את השולחן, והולך לכנס לתפריט הקבוע שלך

קרם בורלה

נכין את הקינוח הקלאסי והמבוקש בשיטה קלה, בלי אמבטיות מים ובלי זמני אפייה ארוכים

פבלובה הפוכה

גרסה משודרגת לפבלובה בהגשה של מסעדה

קינוח בוטיק גבינה פטל קרנצ'

אחד הקינוחים שלי מאליפות ישראל, קינוח וואו - בסיס קרנצ' משוחזר, מוס גבינה חלומי, אינסרט תות-פטל, גלאסז' וקישוט בריסוס קטיפה.

ובגלל שבכל זאת חג, הוספתי לך במתנה גם את הבונוסים הבאים:

עוגת מגה מקרון פיסטוק פטל

נלמד להכין מקרונים משגעים שמשדרגים כל חגיגה, גם בגרסת העוגה.

הציוד בקונדיטוריה

בשיעור זה נכיר את הציוד ואביזרי האפייה הנפוצים בעולם הקונדיטוריה שיתנו לנו את התוצאה הטובה ביותר בעבודה.

שקילה חכמה

איך עובדים עם משקל, ואיך נשקול בצורה יעילה שתחסוך לנו זמן וכלים

בונוס מיוחד - איך להפוך את התחביב למקצוע ולהתחיל למכור מהבית

הרצאה מיוחדת ומרתקת שתלמד אותך איך להכין כל קינוח שתרצי, איך להפוך את התחביב למקצוע ולהתחיל למכור מהבית ולהרוויח כסף בתור הכנסה עיקרית או נוספת

בנוסף את מקבלת...

ליווי בקבוצה סגורה

קבוצת פייסבוק סגורה לתלמדים בלבד - בה תוכלו לשאול שאלות, להתייעץ או סתם להשוויץ

חוברת מתכונים מעוצבת להדפסה

חוברת מתכונים מעוצבת עם כל המתכונים מסודרים ומוכנים להדפסה.

גישה 24/7 לכל החיים

הסדנאות נשארות פתוחות לך לצפייה מכל מקום, בכל זמן, ללא הגבלה! ככה שתוכלי תמיד לחזור ולתרגל שוב.

מה ההשקעה שלך?

השווי של כל המאפים והקינוחים השווים ששמתי לך בקורס הוא מעל 2,000 שקלים.
בגלל שחג ובאמת מגיע לכל אחת שולחן חג משגע עם הקינוחים הכי שווים שיש
החלטתי לתת את “חגיגה בלבן” ב 80% הנחה !!!

לכן המחיר המיוחד הוא רק 397 שקלים בלבד!

אבל בגלל שהקורס הזה עכשיו יצא במהדורה מוגבלת, ויהיה אפשר לרכוש אותו עד ערב החג בלבד, החלטתי לתת הנחה נוספת מוגבלת בזמן ל 50 הראשונים

והמחיר לכל הקורס המטורף הזה עכשיו עד שהטיימר מתאפס רק:

297 שקלים בלבד!

Hours
Minutes
Seconds

או 3 תשלומים קלילים של 99 והקורס שלכם לכל החיים, כך שתוכלו להכין את כל הקינוחים והמאפים השווים בכל יום בשנה מעכשיו ולעולם!

היי ונעים להכיר!

מיטל גרוס, שף קונידטור ושוקולטיירית, אלופת ישראל בקינוחים 2021, יזמית, בעלים ומייסדת של פלטפורמות הקונידטריה הגדולות: גט קייק וגט קייק סקול.

אני מלווה נשים שגילו את האפייה, שנהנות מהיצירתיות שבמטבח ורוצות ליצור גימורים מקצועיים ועוזרת להן להכיר את הסודות של עולם הקונדיטוריה, לקבל מחמאות על הקינוחים הטעימים והיפהפיים שהן עושות, ללמוד קונדיטוריה מקצועית איכותית מודרנית, ומלווה אותן בהקמת עסק קונדיטוריה מצליח. (גם גברים מוזמנים באהבה)

אני מגיעה במקור מתחום התוכנה והטכנולוגיה, ולכן הדיוק וההקפדה על הפרטים הקטנים, ביחד עם האהבה שלי למתוק ישר התחברו לי!

כבר 7 שנים שאני חיה ונושמת קונדיטוריה, אני לומדת ממיטב בתי הספר המובילים בארץ, ומהשפים המובילים בעולם.

והפשן האמיתי שלי – הוא להעביר את הידע הזה הלאה – אליכם!
ולראות אתכם מתאהבים כמוני – פורצים את גבולות היכולת שלכם –
מקבלים אומץ
והופכים להיות קונדיטורים מצליחים!

אני מזמינה אתכם להצטרף אליי לעולם מתוק של אפייה 🍰

מאות תלמידות לא טועות

מה התלמידות אומרות

סתיו בוהדנה
חיילת
5/5
הצטרפתי בחודש דצמבר האמת שלפני כמעט ולא עסקתי באפייה וסתם בהחלטה של הרגע החלטתי להירשם. הקורס תרם לי בזה שהבנתי כמה אני אוהבת את התחום הזה, למדתי המון דברים חדשים שלא הכרתי. הקורס מעניק טיפים טובים שמסייעים גם במתכונים אחרים של מהקורס. אני במהלך כל השבוע נמצאת בצבא וימי שישי הפכו לימי האפייה שלי, קמה מוקדם ועד הערב אופה ומנסה כל שבוע לאתגר את עצמי מחדש"
סיוון קולטקר
5/5
מאז הקורס אני לא חוששת להיכנס למטבח ולאפות עוגות לימי הולדת. הכל מפורט בצורה ברורה והבנתי שאם באמת עובדים לפי השלבים אין טעויות.
מה ההשקעה שלך?

השווי של כל המאפים והקינוחים השווים ששמתי לך בקורס הוא מעל 2,000 שקלים.
בגלל שחג ובאמת מגיע לכל אחת שולחן חג משגע עם הקינוחים הכי שווים שיש
החלטתי לתת את “חגיגה בלבן” ב 80% הנחה !!!

לכן המחיר המיוחד הוא רק 397 שקלים בלבד!

אבל בגלל שהקורס הזה עכשיו יצא במהדורה מוגבלת, ויהיה אפשר לרכוש אותו עד ערב החג בלבד, החלטתי לתת הנחה נוספת מוגבלת בזמן ל 50 הראשונים

והמחיר לכל הקורס המטורף הזה עכשיו רק:

297 שקלים בלבד!

או 3 תשלומים קלילים של 99 והקורס שלכם לכל החיים, כך שתוכלו להכין את כל הקינוחים והמאפים השווים בכל יום בשנה מעכשיו ולעולם!