סדנת שוקולד

ופרלינים

קונדיטוריה מקצועית מעשית

| באר יעקב

בואו לגלות את עולם השוקולד בסדנה מעשית, מלא בידע, כיף ומלאאא שוקולד!

מה נלמד בסדנה?

מה תקבלו?

איפה, מתי וכמה?

תאריכים קרובים

  • יום רביעי, 9:30, 31.5
  • יום שלישי, 16:30, 6.6
[elfsight_whatsapp_chat id="1"]

מי אני ולמה ללמוד אצלי?

נעים מאוד, אני מיטל גרוס.
שף קונדיטורית ומנטורית עסקית,
הבעלים והמייסדת של גט קייק  – פלטפורמת הקונדיטוריה הגדולה בישראל
וגט קייק סקול -בית הספר המקצועי המוביל ללימודי קונדיטוריה.
וגם אלופת ישראל בקינוחים לשנת 2021.

אני מלווה נשים
(גם גברים מוזמנים!)
שגילו את האפייה, ורוצות להתמקצע, ליצור גימורים יפיפיים ולשלוט בכל סודות המקצוע – לרמת קונדיטוריה מקצועית, וליווי והקמת עסק קונדיטוריה ביתי מצליח.