גנאש שוקולד מריר

מתוך הסדנה של אורי שניידר – קינוח ראווה נוגט וקפה

גנאש שוקולד

מה זה גנאש? ערבוב של שוקולד ונוזל.

הגנאש הכי נפוץ הוא גנאש על בסיס שמנת מתוקה, בו השתמשנו גם בסדנה של אורי.

היחסים בין השוקולד לנוזל משתנים בהתאם לסוג השוקולד והמטרה של הגנאש.

האם הוא מיועד לציפוי? טיפטופים? אולי בכלל הוא בסיס למוס..

הקרם הכל כך פשוט הזה הוא מאוד טריקי, חיממתם יותר מידי? שרפתם את השוקולד ובמקום נוזל מבריק, תקבלו גוש שוקולד שומני.

יש לי סוד גם לאיך מתקנים גנאש שבור ושרוף, אבל זה כבר לפעם אחרת 🙂

בהצלחה! 

מזל טוב!

סיימת את המיני קורס!
מגיעה לך הטבה של 20% לחבילת המאסטר שלנו!
החבילה מכילה את כל הסדנאות באתר, כדי לתת לך את כל הכלים והידע בהכנת קינוחים מושלמים!
עכשיו זה תלוי בך, רוצה לשדרג את הידע שלך?
רוצה לקבל ביטחון להכין את הקינוחים שחלמת?

הצטרפו עכשיו!
קוד קופון לקבלת ההטבה minicourse