מיטל גרוס

מיטל גרוס

עוגת לימון חלומית

בואו נודה באמת,
מה שבאמת בא לנו עם התה או הקפה,
זאת עוגה בחושה טובה,
שנוכל ליישר ממנה עוד ועוד..
וגם – להכין אותה תוך 10 דקות קל!

מה צריך?

רכיבים לפס עוגה אינגליש קייק

בחושה לימונית

ציפוי רויאל

ציוד:

איך מכינים?

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מערבבים את הביצים, הסוכר וכל החומרים הרטובים בקערה עם מטרפה ידנית.
מוסיפים את היבשים: קמח, אבקת אפייה, ושקדים טחונים ומערבבים עם אותה המטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.

משמנים תבנית איגליש קייק
אופים בתנור בחומם מראש ל 170 מעלות, 30 דקות.

מצננים היטב.

מצפים את העוגה בתערובת של אבקת סוכר עם מיץ לימון.

בקערה מניחים 300 גרם אבקת סוכר, ומוסיפים 3-5 כפות מיץ לימון בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת סמיכה.

מקשטים עם גרידת לימון.

**לפרווה אפשר להמיר את השמנת המתוקה בחלב סויה/אלפרו כמו חלב/מים
** המתכון מספיק לעוגה אחת, לכמות גדולה יותר יש להכפיל את המתכון לפי כמות התבניות.

עוד מתכונים

צ’ורוס לבבות

צ’ורוס לבבות אם בא לך להפתיע בקינוח קליל ומושחת, עם טאץ רומנטי –  זה בדיוק מה שחיפשת ליום האהבה! הטריק כאן הוא בעיקר בצורה, צ’ורוס מכינים

קרא עוד »

טראפלס שוקולד ופקאן

טראפלס שוקולד פקאן 10 דקות עבודה ויש לכם חטיף שוקולדי מדהים ויוקרתי! להגשה עם הקפה או לארוז בצלופן ולתת מתנה, כל אחד ישמח לביס מהדבר

קרא עוד »

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing! Post Views: 6

קרא עוד »

הצעות בשבילך

קבלו 20% על כל הסדנאות הדיגיטליות עם קוד קופון getcake20

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *